BPNL Previous Year Question Papers Bharatiya Pashupalan Nigam Limited Old Questions Download careerairforce.nic.in

By | December 23, 2017

Bharatiya Pashupalan Nigam Limited BPNL Previous Year Question Paper Free Download careerairforce.nic.in BPNL Model Questions Sample papers 

BPNL Previous Year Questions

Bharatiya Pashupalan Nigam Limited Previous Year question paper free downloads Last year Old question paper Model Questions for BPNL RECRUITMENT Bharatiya Pashupalan Nigam Limited. Candidates who are going to attend Bharatiya Pashupalan Nigam Limited Latest Recruitment Can download BPNL RECRUITMENT previous year Question paper, BPNL RECRUITMENT Previous year Sample paper, BPNL RECRUITMENT Model question paper for absolutely free. Download Bharatiya Pashupalan Nigam Limited last Year Question paper for free. Free download online Question paper for Bharatiya Pashupalan Nigam Limited.

Bharatiya Pashupalan Nigam Limited Previous Year Question paper free downloads Online. Bharatiya Pashupalan Nigam Limited sample question paper Bharatiya Pashupalan Nigam Limited Model Question paper free download Candidates can easily find and download previous year Bharatiya Pashupalan Nigam Limited Question paper Available on Internet You may also check Bharatiya Pashupalan Nigam Limited official website: http://www.careerairforce.nic.in for further Assistance

Bharatiya Pashupalan Nigam Limited Previous Year Sample Question paper free download
Candidates who are participating on Bharatiya Pashupalan Nigam Limited Latest recruitment and want to know about question pattern , Syllabus and last five or ten year Model question pattern for Bharatiya Pashupalan Nigam Limited should check this st and also must download previous year question paper of Bharatiya Pashupalan Nigam Limited which we have listed bellow .

BPNL Previous Year Sample Questions :

1. If the following numbers are rewritten by interchanging the digits in ten’s place and hundred’s
place and then arranging them in the descending order. What will be the second digit of the newly
formed fifth number from your right ?
479, 736, 895, 978, 389, 675
(A) 3
(B) 4 (C) 5
(D) 6
Ans : (C)

2. P is 60 m South-East of Q. R is 60 m North-East of Q. Then R is in which direction of P ?
(A) North
(B) North-East
(C) South
(D) South-East
Ans : (A)

Directions’(Q. 3’5) Read the following information for answering the questions that follow’
On a playing ground A, B, C, D and E are standing as described below facing the North.
(i) B is 50 metres to the right of D.
(ii) A is 60 metres to the South of B
(iii) C is 40 metres to the West of D.
(iv) E is 80 metres to the North of A.

3. If a boy walks from C, meets D followed by B, A and then E, how many metres has he walked if
he has travelled the straight distance all through ?
(A) 120
(B) 150
(C) 170
(D) 230
Ans : (D)

4. What is the minimum distance (in metre approximately) between C and E?
(A) 53
(B) 78
(C) 92
(D) 120
Ans : (C)

5. Who is to the South-East of the person who is to the left of D ?
(A) A
(B) B
(C) C
(D) E
Ans : (A)

6. A man was walking in the evening just before the sun set. His wife said that, his shadow fell on
his right. If the wife was walking in the opposite direction of the man, then which direction the
wife was facing ?
(A) North
(B) West

(C) South
(D) East
Ans : (C)

Directions’(Q. 7’11) In each of the following questions choose the set of numbers from the four
alternative sets that is similar to the given set.
7. Given set : (4, 9, 18)
(A) (8, 14, 22)
(B) (10, 15, 25)
(C) (6, 12, 23)
(D) (12, 17, 26)
Ans : (D)

8. Given set : (10, 14, 17)
(A) (4, 11, 14)
(B) (9, 12,
(C) (8, 13, 18)
(D) (6, 9, 12)
Ans : (A)

9. Given set : (7, 27, 55)
(A) (21, 35 , 52)
(B) (18, 42 , 65)
(C) (16, 40 , 72)
(D) (13, 30 , 58)
Ans : (C)

10. Given set : (39, 28, 19)
(A) (84, 67 , 52)
(B) (52, 25 , 17)
(C) (70, 49 , 36)
(D) (65, 45 , 21)
Ans : (A)

 

Bharatiya Pashupalan Nigam Limited Previous Year Question Paper Free Download Link

Bharatiya Pashupalan Nigam Limited Official Website: http://www.careerairforce.nic.in

 

 

Why you should download (BPNL) Bharatiya Pashupalan Nigam Limited previous year Question paper?

Bharatiya Pashupalan Nigam Limited Previous Year Questions . Well, the answer is simple, to be aware about the pattern of BPNL the question and syllabus for the examination. We always try to give you the best opportunity to make a massive performance to your examination. That’s why we provide you all the necessary study materials and Question pattern for any examination held by any organization.
IF you have any query or any question feels free to contact with us by submitting your comments. If you need more helps regarding your upcoming entrance or recruitment exam contact us by comment, we will try our best to help you.

Similar Notification You Should Read

Ask Anything Here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.